Blogia
uNa NoVa HisTòRia

buscant el passat?

buscant el passat? Ets a casa i et preguntes per variar, que hauria passat si... Sempre dubtabt de les teves accioons del passat sense tenir en compte que on una altre vegada t'estàs equivocant és en el present, que no cal buscar en el passat, cal buscar en el futur... la pregunta sempre hauria de ser... que passarà quan?

3 comentarios

3r0s -

No estic d'acord amb tu GEMINIS, saps que: No passa res si no vols...de l'única manera que pots fer que succeeixin les coses és arremangant-te les mànigues, posar fil a l'agulla i començar!. Truca'l digues-li com et sents, no deixis que les pors ni els altres se t'avancin. Sigues Tu la que tens el rumb de les coses i els fets, sigues el CAPITÀ del teu destí...i abans que les coses pasin, amotlla-les al teu gust i necessitats. Dibuixa un somriure al cel. Un empedernit, com d'altres ;o)!! Una abraçada moooooioo!!

Geminis -

No serveix de res preguntarte que haria passat.Si les coses no passen es per alguna rao, algunes vegades suoposo k per millor i altres per pitjor...sovin no ho sabrem, pero el k de veritat importa es creure en el k estas fen per damunt de tot. Nomes aixi et sentiras be amb tu mateix.

Milsi -

Tu segur que saps de què parles a mi sempre em passa, ningu ho enten, pero jo ho entenc tot, a que et sents millor? Patonets Rei.

Milsi