Blogia
uNa NoVa HisTòRia

Ara

Ara

La Marta vivia una vida de somni, la seva família havia fet fortuna fa molts anys enrere. Una casa gran, diners, joguines i tot el que podia desitjar una nena de 8 anys.

Els dies passaven i la Marta era feliç, quan volia una cosa només ho havia de demanar i ho aconseguia. Tenia cromos, jocs de taula, peluixos... Tot el que volia!

La casa sempre estava plena d'amics i amigues que venien a jugar, tenir una piscina al jardí, un parc dins la pròpia casa, la casa de l'arbre i totes les joguines que qualsevol nen o nena podia desitjar la feia una de les nenes més populars de l'escola.

Ella gaudia d'aquesta vida i s'anava fent gran, primer va ser el mòbil, després la moto, més tard el cotxe, la universitat, els viatges i la seva pròpia casa. Va trobar una noia genial i es va enamorar, ella l'estimava amb bogeria i vivien una vida sense complexes i sense límits gràcies a la seva sort, una vida sense preocupacions.

Els anys van anar passant i la Marta es va fer gran, van decidir no tenir fills per viure al màxim el seu present, els interessava l'ara i no el futur, no volien preocupar-se per ningú més que per elles mateixes i viure al màxim tot i cada un dels moments que passaven juntes.

I va arribar el final de la seva vida, una vida llarga i feliç, vivint sempre dins l'ara i amb la sort de poder-ho fer gràcies a totes les persones de la seva família que anys enrere havien treballat de valent perquè la Marta en aquell moment pogués recordar la seva vida com un somni etern.

I va deixar aquest món.

0 comentarios