Blogia
uNa NoVa HisTòRia

Amor

Amor Quantes vegades heu sentit que hi havia amor en els vostres pensaments? Jo moltes. Quantes vegades heu rectificat aquest pensament per alguna raó? Jo moltes.
El pq? És fàcil pensar lo primer i és encara més fàcil caure en lo segon. Pq abans de solucionar es rectifica, abans de trobar el punt de conflicte s'elimina i així va tot en l'amor actual.
Solució? No n'hi ha o no la se... però per això ho escric en el blog. Doneu la opinió...

5 comentarios

la camarera desgastando teclado... -

La meva opinió es que el millor amor és aquell que li dediques a la teva estimada ampolla. és el millor primer petó...

Tifi -

Si sents que hi ha amor als teus pensaments, o als teus actes,... es que n'hi ha! (o que no saps que és l'amor).
Si després rectifiques pot ser per por, o per ignorància, o perquè no t'interessa reconèixer aquest sentiment.

ona sunami -

Ja hi ha prou coses negatives al món! Deixem-nos de romanços i estimem, i molt!!No puc concèbre la vida sense amor, i em resigno a pensar que la gent (s'auto)manipuli el sentiment més pur de tots! no vull deixar de ser realista... però en qüestió d'amor... si cal, siguem somiadors!

Sol - Solet -

Si penses això és pq possiblement has estat enamorat de la persona equivocada i has hagut de rectificar "l'amor que hi havia en els teus pensaments", és normal, suposo.
També es pot donar el que cas que, estiguis amb algú, estable o no, i coneguis a una altra persona, o t'encaprixis d'alguna amiga... i acabis refusant la idea que et va passar pel primer moment: AMOR i tot segit hagis pensat: Bestieses. Ho sento noi, però ja passa. T'ho diu, malauradament, una experta.

onea -

et refereixes a que ja no ens mullem? a que abans de deixar que passi alguna cosa entre dues persones ja pensem en les conseqüències negatives que pugui tenir i rectifiquem abans que hagi pogut passar res? És curiosa la idea: no-fer una cosa abans de fer-la per no haver de desfer coses malfetes.