Blogia
uNa NoVa HisTòRia

Què més pots demanar?

Què més pots demanar? Si cada dia t'aixeques, i en algun moment de tot el dia, pots somriure... Què més pots demanar? Si pots triar ni que sigui una vegada al més el que menjaràs... Què més pots demanar?
Podríem seguir hores i hores en aquest camí pero ho trobo ridícul, si pots demanar més però la paraula no és demanar, si no aconseguir, perquè si pots aconseguir triar sempre el menjar, si pots aconseguir somriure moltes vegades durant el dia, tot això és lícit que ho persegueixis i de fet és necessari perquè no ens podem quedar aturats en una situació benestant. Cal millorar sempre, cada dia, mai podem donar per bona una situció.
Fins aquí per avui.
moi

2 comentarios

VeNuS -

I si lluites per aconseguir alguna cosa, amb totes les forces del món, tota la teva il·lusió... però no ho aconsegueixes? Val la pena seguir lluitant pel que vols? jo crec que no, apuntar cap a un altre horitzó, però mai perdre l'esperança (encara que sembli impossible).

un petó moio ;)

Aurora -

Intentar aconseguir massa es pot dur a l'extrem fàcilment. Millor un terme mig. I si un dia et despertes amb mala cara... doncs un altre dia serà.