Blogia
uNa NoVa HisTòRia

Per què?

Perquè escriure sobre amor?
Quan fa que no li dieu algú que l'estimeu, i sentiu per dintre que realment aquella persona és necessària a la vostra vida?
Perquè la gent busca una parella per solucionar un moment difícil, quan han sapigut sobreviure a moments dificils tota la seva vida sense una parella?

Perquè li volem atribuir característiques que no són a la persona que estimem, moldejant-la i buscant que sigui no ella, sinó el projecte que nosaltres volem d'ella?

6 comentarios

EGO -

Crec que la millor parella de cadascú és ella mateixa però del sexe contrari, és a dir. Jo m'enamoraria de mi mateixa. De fet molts de nosaltres sóm així, autònoms, convençuts que ningú ens és útil...Animo cadascú que es faci la seva autoreflexió. Estic convençut que no hi ha ningú millor per a mi que jo mateix! :o)

Marta -

Un molt bon amic meu em va dir un cop que no sempre l'estimació ve de l'amor, hi ha moltes maneres d'estimar.No s'ha de menysprear l'estima dels amics ni cap altra...no tot en aquesta vida és tenir una parella.De vegades aquesta persona que vols no arriba i no pots passar-te la vida esperant-la perque aleshores no vius totes les altres coses que tens a l'abast.L'important és sentir-se estimat, recolzat, respectat...però no sempre ha de ser per una parella. No sempre no tenir parella equival a estar sol.

VeNuS -

Crec que quan estem passant per un mal moment, es quan mes necessitem tenir algú al costat que ens ajudi, ens doni suport... tot i que sempre es pot recórrer als amics :) De vegades veiem a la persona que està al nostre costat de la forma que volem que sigui... no és més que una forma d'enganyar-nos. Val més obrir els ulls i reaccionar i veure i estimar a la persona per la manera que és realment, no de la manera que la volem veure.

Geminis -

Nadie tiene derecho ha hablar del amor, es un concepto diferente para cada persona.estar bien con una persona, compartir sensaciones, pensamientos, momentos únicos es necesario.Pero esta persona especial aveces no es facil de encontrar.

Geminis -

Cada persona veu l'amor de manera diferent, si preguntessim que es per a cadascu l'amor, que ens el describís, cada descripció seria diferent. Quan d'escrivim que es l'amor, aquest té un rostre, una persona, no descrivim un concepte sino una idea atribuida a algú.

Milsi -

Lo mes bonic del amor es del 'desamor' si ho saps viure, llabors t'adones que saps estimar i estar sol.